Matchmaking Business


Category: Nyheter


Pressrelease! CV-skolan 2013!

Då var det tid för en ny pressrelease. Idag presenterar vi stolt tillsammans med Helsingborgs Stad, CV-Skola för gymnasieungdomar i Helsingborg. En ny satsning för att ungdomar ska vara bättre rustade när de söker jobb.

Anmälan sker via helsingborg.se/cvskola. Tjugo platser per tillfälle. Först till kvarn!

Ett fantastiskt roligt och spännande uppdrag som ska bli grymt att få utföra.

Läs mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/helsingborg/pressrelease/view/cv-skola-foer-gymnasieungdomar-i-helsingborg-832792


Framtidsakademin

PRESSMEDDELANDE:

Efter lång väntan kan vi idag äntligen släppa en nyhet som vi är otroligt stolta över. Det kommer innebära en ny inriktning inom företaget som innebär att Framtidsakademin blir en central del av vår verksamhet.

Läs mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/helsingborg/pressrelease/view/extrajobb-och-arbetsmarknadsutbildning-foer-ungdomar-825901


Från UF till AB

Jobbassistenten är nu omvandlat till ett aktiebolag efter en fantastisk resa inom Ung Företagsamhet!
”Vår passion för det vi gör är så stark så vi vill helt enkelt köra vidare, vi ska bli ett AB!” – Robin Jansson, Ekonomichef i Jobbassistenten


Jobbassistenten tillsammans med Inkludera Invest!

Idag är vi oerhört stolta att kunna presentera vårt samarbete med Inkludera Invest som vi under ett par månaders tid har jobbat med i Stockholm. Genom detta kan vi lägga mer fokus på företagets utveckling och börja arbeta oss närmre en planerad expansion till resten av Sverige. Detta är ett stort steg för oss i Jobbassistenten då vi alltid har lagt ett stort fokus på att hjälpa unga i samhället!

www.inkluderainvest.se


Vidare i Ung Företagsamhet

Jobbassistenten tävlar nu i SM för att vinna bästa tjänst och bästa företag. Gårdagens mässa ”Våga Vara Egen” blev en adrenalin fylld dag med många lyckade drag från företaget. Jobbassistenten blev 1:a i bästa företag och tjänst samt nominerade till bästa webb.


Jobbassistenten förebereder inför paneldebatt i Linköping.

Jobbassistenten har blivit inbjudna till att delta i en paneldebatt i Linköping, där vi ska diskutera bland annat ungdomsarbetslösheten.


Jobbassistenten släpper sitt julerbjudande

Jobbassistentens julerbjudande är nu släppt, och hittas under fliken ”Erbjudande”


Jobbassistenten utnämnda till ”månadens UF-företag”.

Ungföretagsamhet.se har utnämnt Jobbassistenten till ”månadens UF-företag”


Registreringen är öppen.

Nu ligger hemsidan ute på riktigt, och du kan gå in och registrera dig under aktuell flik, student, privatperson eller företag.
Vi komker även att livesända en presentation som hålls på ProCivitas idag. Du hittar den på ”Bambuser”.