Matchmaking Business


Category: Blogg


Vad Intresserar Arbetsgivare? @Framtidsakademin

5th februari

Idag är det framtidsakademin! Peter Lundblad är vår gästföreläsare och delar med sig av nyttiga kunskaper när det gäller arbetsintervjuer! Många bra tips och idéer till oss och Framtidskakademins deltagare!Föreläsning på Framtidsakademin

29th januari

Föreläsaren Albert Shpatollaj är i full gång, bjuder på många skratt och många visdomar ikväll! Han är toppsäljare på Elgiganten och berättar hur han har tagit sig till sina största mål.Intervju Med Radio P4 Malmöhus

27th januari

Idag intervju med Radio P4 Malmöhus

Unga företagare ska hjälpa unga att få extrajobb jämte sina gymnasiestudier. Det är tanken bakom Framtidsakademin som nu startat i Helsingborg. Under knappt tre månader framåt ges några utvalda ungdomar chansen att vässa sina möjligheter att få jobb.

Läs mer här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5422958Intervju angående Framtidsakademin

22nd januari

Intervju angående Framtidsakademin med Sveriges radio och City i Helsingborg! Vår deltagare Rami berättar vad han tycker om projektet och det är bara positivt vilket vi är oerhört glada över. Go Rami! 😉Framtidsakademin 2013!

15th januari

Första träffen med ungdomarna som deltar i Framtidsakademin och det gick över förväntan, grymt kul med alla de fantastiska unga människor som är här för att utvecklas med oss.

Vi är enormt stolta över det vi har uppnått idag och vi kommer alltid att sträva efter mål som inkluderar att hjälpa ungdomar!Presentation Av Mina Kollegor

30th oktober

Sitter och lyssnar på Robin och Brian. Jag måste bara skriva av mig och berätta hur oerhört imponerad jag är över dem. Hur jag kan se tillbaka på hur de var för ett år sen och var de står idag som individer. Att bara få sitta lyssna när de berättar kring oss och vårt företag får mig att tänka på allt vi gjort tillsammans, det som gått bra och det som gått mindre bra. Nej, jag är minst sagt väldigt stolt och ser väldigt ljust på framtiden att få driva ett företag tillsammans med två nära vänner!

Tack Robin och Brian för allt fantastiskt arbete ni gör och tack till alla som hjälpt oss på vägen, kunder,studenter och rådgivare!

/ Mickey Magnusson
VD JobbassistentenSamtal Med Tyko

13th oktober

Ett otroligt inspirerande och givande samtal med Tyko från Din Bror som också samarbetar med inkludera Invest. Många tankar och idéer som kom fram!Inkludera Flera!

12th oktober

Affärsresa till Stockholm för att träffa vår samarbetspartner Inkludera Invest! Just nu befinner vi oss på Ängelholms och Helsingborgs flygplats. Det väntar en händelserik och spännande resa där vi ska arbeta med att utveckla Jobbassistentens affärsidé samt arbeta på hur vi ska förbättra vår utbildning som vi håller för ungdomar som vill etablera sig på arbetsmarknaden!

Kul 🙂UF-Kickoff!

19th september

Tillbaka där allt började fast med ombytta roller! Idag föreläser vi för de nyblivna UF-entreprenörerna!
Märklig men mäktig känsla. Ovan har vi en bild från när vi deltar på UF-Kickoffen. Här sitter vi tillsammans med Bicycle Trading och diskuterar personlig utveckling och vårt UF-år.CSR-drivet företagande

12th september

Andra träffen i projektet CSR-drivet företagande ett projekt av Region Skåne, Företagarna, Malmö Högskola.
Vi är grymt fokuserade (som ni ser på bilden) på detta intressanta nya begrepp för oss som kallas CSR.