Matchmaking Business


Presentation Av Mina Kollegor


Posted on 30th oktober, by brian in Blogg. No Comments

Presentation Av Mina Kollegor

Sitter och lyssnar på Robin och Brian. Jag måste bara skriva av mig och berätta hur oerhört imponerad jag är över dem. Hur jag kan se tillbaka på hur de var för ett år sen och var de står idag som individer. Att bara få sitta lyssna när de berättar kring oss och vårt företag får mig att tänka på allt vi gjort tillsammans, det som gått bra och det som gått mindre bra. Nej, jag är minst sagt väldigt stolt och ser väldigt ljust på framtiden att få driva ett företag tillsammans med två nära vänner!

Tack Robin och Brian för allt fantastiskt arbete ni gör och tack till alla som hjälpt oss på vägen, kunder,studenter och rådgivare!

/ Mickey Magnusson
VD Jobbassistenten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *